Međunarodna škola "Knightsbridge international"

Zbog curenja gasa evakuisana međunarodna škola u Tivtu


Zatvorena je i ulica Omladinskih radnih brigada koja prolazi pored srednje škole, odnosno objekta međunarodne škole i u kojoj se u vazduhu osjeća miris iscurelog gasa
Edit

Zbog curenja gasa na kotlarnici koja zagrijava objekte Srednje mješovite škole “Mladost” i OŠ “Drago Milović” u Tivtu, pripadnici Služne zaštite i spašavanja Tivat evakuisali su obližnju zgradu međunarodne škole “Knightsbridge international” u Tivtu.

Zatvorena je i ulica Omladinskih radnih brigada koja prolazi pored srednje škole, odnosno objekta međunarodne škole i u kojoj se u vazduhu osjeća miris iscurelog gasa.

Prema riječima komandira Službe zaštite i spašavanja Tivat Zorana Barbića nije bilo potrebe za evakuacijom srednje škole jer ona poslijepodne ionako ne radi, ali su zato preduzete mjere da se iz razloga predostrožnosti evakuiši učenici i profesori iz obližnje međunarodne škole.

Barbić je rekao da se očekuje dolazak sertifikovanog servisera gasnih instalacija iz Podgorice kako bi se pregledao kompletan sistem i ustanovilo gdje se kvar nalazi i zaustavilo dalje isticanje gasa.

Source link

Preporučeno za vas