Vučić: O budućnosti Srbije odlučivaće građani


Aleksandar Vučić je, obraćajući se građanima Vrnjačke Banje povodom 150. godišnjice turizma u tom gradu, rekao da imamo veliki posao da rešavamo – problem generacija.

"Da li ćemo uspeti u svemu tome, ostaje da se vidi. Teško je uhvatiti se ukoštac sa kosovskim čvorom. Neki će reći da ne valja šta god da uradimo, ali ako ostavimo ovako, samo ćemo da krvarimo svaki dan i da gubimo", objasnio je Vučić.

Naveo je da nećemo biti kukavice, već želimo da budemo hrabri i da probleme ne ostavljamo našoj deci.

Ukazao je da nema poverenja u "one iz Prištine i one koji su im u poslu razaranja Srbije pomagali, ali da to ne znači da neće da se bori i dati sve od sebe da taj problem reši".

"Od vas ćemo tražiti konačnu presudu da donesete, a daću sve od sebe, jer meni nije cilj da postanem bogat za vreme mandata. Hoću da rešim probleme građana Srbije koji postoje stotinu godina", rekao je predsednik Srbije.

Istakao je da će građani odlučiti može li Srbija u budućnost ili ne.

"Mnogi su likovali i radovali se kada smo krenuli u fiskalnu konsolidaciju očekujući da propadnemo, da kao Grčka smanjujemo 15 puta plate i penzije. Sada kada ćemo imati penzije i plate veće nego ikada pre, pokazaćemo da smo umeli da gledamo u budućnost, verujemo u teške mere, a ne laka rešenja", podvukao je Vučić.Izvor

Preporučeno za vas