Vučić

Vučić: Nije bila laka noć petak na subotu, hvala za brigu, hvala i onima što su željeli da nestanem


“Zamislite ljude u Kraljevu časne junake kad gledaju nekoga ko kaže hajde da ga ubijemo sa pet metaka u leđa. Dobrodošao, dođi možeš sa leđa i sa preda, ja nisam naoružan”, rekao je Vučić
Edit

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas svima koji su brinuli zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali i onima koji su željeli da “nestane” jer ga to, kako je istakao, motiviše da se još jače i hrabrije bori za Srbiju.

“Nije bila laka ta noć petak na subotu. Hvala za brigu hvala i onima što su željeli da nestanem jer me motivišu da se još jače i hrabrije borim za našu Srbiju”, rekao je Vučić novinarima u Beogradu komentarišući pisanja na društvenoj mreži Tviter.

Upitan o navodima na Tviteru jednog od predstavnika “Lokalnog fronta” iz Kraljeva, Vučić je rekao da samo junaci pucaju čovjeku u leđa.

“Što se tiče pet metaka u leđa poznati su junaci pucali u leđa. To je jedno junačko djelo, a poslije toga će junački da se napije. Zamislite ljude u Kraljevu časne junake kad gledaju nekoga ko kaže hajde da ga ubijemo sa pet metaka u leđa. Dobrodošao, dođi možeš sa leđa i sa preda, ja nisam naoružan”, rekao je Vučić.

On je kazao i da politički protivnici ne mogu da ga pobijede nikako, jer ustaju u 11 časova a u 12 idu na sastanka za neku kombinaciju

“Ne ide to tako. Za pobjedu je potreban rad”, rekao je Vučić.

Source link

Preporučeno za vas