Udruženje naftnih kompanija: Nećemo biti na sastanku koji je tražio Odbor za trgovinu PKCG

Udruženje naftnih kompanija: Nećemo biti na sastanku koji je tražio Odbor za trgovinu PKCG


Odbor za trgovinu Privredne komore, na čiji inicijativu su i donijete odredbe o zabrani rada nedjeljom, imaće sjednicu 8. novembra a na njoj će se raspravljati i o primjeni novog zakona. Gostujući u Bojama jutra, Boris Spalević iz Udruženja naftnih kompanija je kazao da oni neće biti na tom sastanku jer je za njih sve jasno
Edit

Rad trgovinama zabranjen je nedjeljom od 20. oktobra, odredbama novog zakona o trgovini uz nekoliko izuzetaka kao što su prodavnice na benzinskim pumpama, unutar autobuskih i željezničkih stanica i aerodroma, kioscima, apotekama. 

Odbor za trgovinu Privredne komore, na čiji inicijativu su i donijete odredbe o zabrani rada nedjeljom, imaće sjednicu 8. novembra a na njoj će se raspravljati i o primjeni novog zakona. 

Gostujući u Bojama jutra, Boris Spalević iz Udruženja naftnih kompanija je kazao da oni neće biti na tom sastanku jer je za njih sve jasno. 

Ivana Mihailović iz Unije slobodnih sindikata rekla je da će tražići da se preispita odluka da nedjeljom mogu raditi apoteke, pekare, kiosci za prodaju štampe, cvjećare, benzinake pumpe…

Pogledajte gostovanje!

Source link

Preporučeno za vas