Stefanović: Skandalozno ponašanje SZS, gađali jajima policajce

Stefanović: Skandalozno ponašanje SZS, gađali jajima policajce


Nebojša Stefanović je na Tviteru napisao da su oni ispred zgrade Vlade Srbije policijske službenike gađali jajima.

"Skandalazno ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika, koji su gađali jajima policijske službenike na dužnosti ispred zgrade Vlade", naveo je Stefanović.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da "osuđuje divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji su uništili gradilište na Trgu Republike" i najavio da će biti podnete prijave za naknadu štete protiv "organizatora ovih huligana".

Vesić je rekao da su Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić ponovo pokazali da su "nasilje i teror njihova jedina politika".

Kako tvrdi Vesić, sa nekoliko stotina huligana uništili su zaštitne ograde, uništavali mašine i lomili kocke kojima se popločava trg.

"Procenjujemo štetu koju su ovi huligani naneli Gradu Beogradu ali već sada mogu da kažem da su u pitanju desetine hiljada evra. Sve što su uništili je popisano i u ponedeljak će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana. Neće građani Beograda plaćati divljanje ovih huligana", poručio je Vesić.

Reagovao je i ministar odbrane Aleksandar Vulin, poručivši da Dragan Đilas, Boško Obradović i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju.

"To su ljudi koji skandiraju da se leči čovek, mislim na Aleksandra Vučića, koji gradi Beograd, koji otvara nova radna mesta… On treba da se leči?", upitao je Vulin i dodao da se na protestima ne radi o iznošenju političkog mišljenja, već o vređanju.Izvor

Preporučeno za vas