Vili Marfi

Starica (82) prebila lopova koji joj je provalio u kuću


Marfi je, inače, nagrađivana bodibilderka koja i u devetoj deceniji života svakodnevno vježba u lokalnoj teretani
Edit

Kada je muškarac u Ročesteru, američkoj saveznoj državi Njujork, odlučio da provali u kuću 82-godišnje bake Vili Marfi, nije ni slutio da će mu se to obiti o glavu, ali bukvalno.

U ispovijesti za strane medije, Marfi je objasnila kako se sve desilo. Kazala je da se spremala za spavanje kada je neko počeo da lupati na vratima i moli da pozove hitnu pomoć, prenosi CNN.

Rekla je da je pozvala policiju i nije pustila muškarca u kuću, ali se on tada naljutio i provalio kroz vrata.

“Izabrao je pogrešnu kuću u koju će provaliti. Polumračno je, sama sam i stara. Ali pogodite šta, još sam jaka”, kazala je Marfi, pokazujući mišiće.

Marfi je, inače, nagrađivana bodibilderka koja i u devetoj deceniji života svakodnevno vježba u lokalnoj teretani. 

Kako je baka ispričala, iskoristila je nekoliko kućnih predmeta kojima je napala 28-godišnjeg uljeza, počevši sa stolom.

Kaže kako je razbila sto o njega, a zatim ga je metalnim nogama od stola nastavila udarati. Nakon što je nekoliko puta skočila na njega, otrčala je u kuhinju, uzela flašu dječjeg šampona i poprskala ga po licu dok je pokušavao da ustane.

No, ni tu nije bio kraj. Marfi je uzela metlu i nastavila da ga udara.Vrlo brzo nakon toga stigla je i policija, kao i Hitna pomoć koja je odvezla lopova.

Source link

Preporučeno za vas