Obezbijedite primjerak specijalnog poklon izdanja "Vijesti"

Šta vam kažu zvijezde za novo ljeto?


Ne propustite da u subotu, 28. decembra kupite dnevne novine Vijesti i tako sebi obezbijedite primjerak specijalnog poklon izdanja ASTRO 2020.
Edit

Danas gotovo da nema osobe koja nije čula za horoskop i svima je jasno da je horoskop jedan od oblika predviđanja budućnosti. 

Neke osobe mu pridaju veću, a neke manju važnost. 

Iako nijedna naučna studija nije dala podršku tačnosti horoskopa, a metode koje se koriste za interpretaciju se uopšteno smatraju pseudo-naučnim, mnogima su se ostvarila predviđanja horoskopa.  

Zbog toga je horoskop i dalje ostao popularan, a naročito vremenska astrologija, upravo iz razloga jer zvijezde utiču na dijete u trenutku njegovog rođenja i na temelju toga se dolazi do određenih zaključaka u daljnjem životu tog djeteta.

Od psihološke strukture, temperamenta, nasljednih faktora, do dodira s okolinom, ljudima i situacijama u kojima će se nalaziti jednoga dana.

poklon Astro
Poklon uz “Vijesti”(Foto: Vijesti)

U specijalnom poklon izdanju ASTRO 2020. donosimo Vam pregled svih 12 znakova zodijaka sa predviđanjima naše najpoznatije astrološkinje Gorice Janković.

Osim standardnih kategorija koje se tiču zdravlja, ljubavi i posla, u okviru svakog od znakova, imaćete priliku da pročitate i kako naša astrološkinja, sa po nekoliko riječi, opisuje neke od najpoznatijih crnogorskih javnih ličnosti.

Zato ne propustite da u subotu, 28. decembra kupite dnevne novine Vijesti i tako sebi obezbijedite primjerak specijalnog poklon izdanja ASTRO 2020.

Source link

Preporučeno za vas