SNS pobedila u dve mesne zajednice u Šapcu

SNS pobedila u dve mesne zajednice u Šapcu


Srpska napredna stranka ubedljivo je pobedila na izborima u mesnim zajednicama Drenovac i Desić u Šapcu, u kojima je osvojila sva mesta u savetima tih mesnih zajednica, saopšteno je iz te stranke.

Kako se navodi u saopštenju, u selu Drenovac, SNS je osvojila svih devet mesta u Savetu te mesne zajednice.

U tom selu je u birački spisak upisano 1.742 građana, a na izbore je izašlo 1.094.

Na izborima u nedelju učestvovale su dve liste i jedan nezavisni kandidat.

Jednu listu je podržala SNS, dok je iza druge stao Sovranije Čonjagić i njegova stranka "Zapadna Srbija", koja je, kako se navodi, najvažniji partner "Zajedno za Srbiju" u šabačkoj koalicionoj vlasti Dušana Petrovića.

U selu Desić, SNS je pripalo svih sedam mesta u Savetu mesne zajednice.

Tu je na izborima učestvovala lista koju je podržala SNS i četvoro nezavisnih kandidata, a od 193 upisana birača, na izbore je izašao 141.

Koordinator SNS za kolubarsko-mačvanski region Branislav Malović kaže da je SNS veoma zadovoljna i odzivom i podrškom građana u dva šabačka sela.

"Izbori za mesnu zajednicu sa ovako ubedljivom pobedom jasan su znak da je kriminogena politika Dušana Petrovića i njegovog gradonačelnika Nebojše Zelenovića postala prošlost za Šapčane. Ovo je najbolja poruka i za našeg predsednika Aleksandra Vučića, čijoj se poseti u Šapcu već nadaju", rekao je Malović.

On se, u ime SNS zahvalio građanima koji su izašli na izbore bez obzira na to kome su dali svoj glas.

"Njihova zainteresovanost znači da su duboko svesni važnosti političkog trenutka kao i da osećaju odgovornost za budućnost i svoje zemlje i svojih porodica", dodao je Malović.Izvor

Preporučeno za vas