SNS: Osuda napada i podrška predsedniku Vučiću


"Najbizarnije je to što misle da napadima na porodicu i pozivima na puč i krvoproliće mogu da ga pobede i ponovo svojim katastrofalnim političkim odlukama dovedu Srbiju na političke margine ", navodi se u saopštenju odborničke grupe iz Beograda.

Osuđući napade na Vučića pojedinačno je reagovao i šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Aleksandar Mirković koji je naveo da su kontinuirani i orkestrirani napadi na predsednika države jasan pokazatelj da "tajkunsko-lopovski tandem Dragan Đilas-Vuk Jeremić, pojačani nasilnikom Boškom Obradovićem, ne prezaju ni od čega samo da bi se dočepali vlasti".

Podršku predsedniku Srbije pružio je i gradski odbor SNS-a u Novom Sadu koji poručuje da najveći problem – trajno rešenje pitanja KiM, Aleksandar Vučić kao odgovoran političar i SNS kao državotvorna partija neće ostaviti na teret generacijama koje dolaze.

"Svim silama trudićemo se dođe do najboljeg rešenja za srpski narod, da ne obrukamo pretke, a da potomci budu ponosni na nas i da žive u miru u bogatoj i razvijenoj Srbiji", ističe se u saopštenju.

Na napade su pojedinačno reagovali i članovi Glavnog odbora SNS-a, Aleksandar Savić i Srđan Kolarić, koji su naveli da se u svakoj uređenoj zemlji pretnje predsedniku shvataju ozbiljno i iziskuju delovanje nadležnih državnih organa. 

"Pozivi na vojni puč i državni udar, pokazuju još jednom jedine namere Obradovića, Jeremića i Đilasa – a to je dolazak na vlast po svaku cenu, pa čak i po cenu krvoprolića i nesreće naroda ", ocenio je Savić, koji je i predsednik opštine Voždovac.

Srđan Kolarić, koji je na čelu opštine Čukarica, ocenio je da je Vučić svojim zalaganjem i nesebičnim radom i trudom učinio sve da građani danas žive bolje, navodeći da ubedljiva podrška na prethodnim izborima dokazuje da su građani prepoznali i podržali napor i trud Aleksandra Vučića za stvaranje boljeg života.

U međuvremenu je i gradski odbor SNS Užice pružio podršku Vučiću u rešavanju kosovskog pitanja i osudio, kako se navodi u saopštenju, "sramotno ponašanje tajkunsko-lopovske koalicije predvođene Đilasom, Jeremićem, Obradovićem koji su prodavali nacionalne i državne interese dok su bili na vlasti zarad ličnog bogaćenja".

I opštinski odbor SNS Paraćin saopštio je da pruža punu podršku predsedniku Srbije, navodeći da je on pokazao da mu je na prvom mestu narod njegove zemlje, za razliku od, kako kažu, opozicije koja samo gleda kako da našteti Srbiji i graćanima Srbije.Izvor

Preporučeno za vas