Petar Mijović

Saopštenje Budućnosti: Nedvosmislena podrška Petru Mijoviću


“U svjetlu zlonamjernih insinuacija, medijskih plasiranja koje stvaraju pogrešnu sliku o odnosima u našem klubu, ovom prilikom ističemo da trener Petar Mijović ima punu podršku uprave Budućnost Volija”
Edit

Košarkaški klub Budućnost Voli danas je saopštio da trener Petar Mijović ima nedvosmislenu podršku.

“Plavi”, kako navode, tako žele da “otklone sve sumnje i spriječe dalje plasiranje neistina”.

“U svjetlu zlonamjernih insinuacija, medijskih plasiranja koje stvaraju pogrešnu sliku o odnosima u našem klubu, ovom prilikom ističemo da trener Petar Mijović ima punu podršku uprave Budućnost Volija”.

“Klub se suočava sa rezultatskom krizom, a ambijent dodatno otežavaju tekstovi kojim se negativno utiče na međusobne odnose i godinama brižljivo građeno povjerenje i međusobno uvažavanje. Iz tog razloga, smatramo da će naše obraćanje i podrška koju nedvosmisleno izražavamo treneru Mijoviću otkloniti sve sumnje i spriječiti dalje plasiranje neistina”.

“Budućnost Voli funkcioniše na transparentan način, čuvajući osjećaj pripadnosti i zajedništva u svom timu i stručnom štabu i neće se baviti daljim polemikama. Naš fokus je usmjeren na adekvatnu  pripremu u susret narednim utakmicama i što bolju igru u daljem toku sezone”, stoji u saopštenju podgoričkog kluba.

Source link

Preporučeno za vas