Uprava zgrada Opštine Tivat

Sa naloga Opštine lajkuju DPS u ime svih Tivćana


Zvanični Fejsbuk nalog Opštine Tivat jedan je od redovnih podržavalaca sadržaja koji se objavljuju na oficijelnom FB nalogu Demokratske partije socijalista
Edit

Zvanični Fejsbuk nalog Opštine Tivat jedan je od redovnih podržavalaca sadržaja koji se objavljuju na oficijelnom Fejsbuk nalogu Demokratske partije socijalista.

Fejbuk nalog institucije, koja pripada svim građanima Tivta – Opštine, redovno „lajkuje“ sadržaje objavljene na nalogu DPS-a na toj društvenoj mreži, što pokazuje niz screenshotova – koje su građani uputili „Vijestima“.

dps
Podrška DPS-a: Sa naloga Opštine Tivat(Foto: Facebook)

Među sadržajima koje je neko od administratora Fejsbuk naloga Opštine Tivat lajkovao na profilu DPS-a su informacije i poruke sa nedavnog kongresa DPS-a, sastav novog Glavnog odbora vladajuće partije i aktivnosti njenog predsjednika Mila Đukanovića i zamjenika predsjednika Duška Markovića.

Iz Opštine kojoj je na čelu dr Siniša Kusovac (DPS) nisu odgovorili na pitanja „Vijesti“ ko u ime te instutucije i zašto, podržava političke sadržaje sa naloga vladajuće crnogorske partije. 

“Vijesti” su pitale i da li ovakvo postupanje od strane administratora Fejsbuk profila institucije koja pripada svim građanima Tivta (Opštine) nevezano za njihovu političku pripadnost, smatra primjerenim ponašanjem ili zloupotrebom javnih resursa u političke svrhe, te što će preduzeti tim povodom.

U Tivtu bi za tri mjeseca trebalo da budu održani redovni lokalni izbori. Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, oficijelnim profilom Opštine Tivat na Fejsbuku administrira nekoliko osoba i sve one imaju ovlašćenja i šifre da “ulaze” na taj nalog i na njega postavljaju sadržaje, ali nije poznato da li im u ta ovlašćenja spada i lajkovanje. 

“Vijesti” su prije mjesec pisale o identičnoj pojavi i na zvaničnom Fejsbuk nalogu Opštine Kotor s koga se takođe lajkuju sadržaji objavljene na oficijelnom Fejsbuk profilu DPS-a.

PR menadžerka Opštuje Kotor Tamara Crepulja (DPS) tada je negirala da je bio ko od ovlašćenih admnistratora FB naloga Opštine Kotor lajkovao objave na profilu DPS-a. 

“To je očigedno, rezultat hakerskih upada koje u manjoj ili većoj mjeri, imamo još od polovine jula, rekla je ona ranije.

Source link

Preporučeno za vas