Zoran Roganović na utakmici sa Hrvatskom

Roganović: Pokazali smo da možemo da igramo i sa najboljima


Krivo mi je što nas je nekoliko isključenja poremetilo u odbrani, koju smo u prvom poluvremenu odigrali baš na visokom nivou. To nas je koštalo boljeg stanja na semaforu – naglasio je Zoran Roganović
Edit

Zoran Roganović je bio zadovoljan nekim stvarima koje je vidio u porazu rukometaša Crne Gore od Hrvatske (27:21).

– Znali smo da kad Hrvatska igra svoj najbolji rukomet, to radi svih 60 minuta. Krivo mi je što nas je nekoliko isključenja poremetilo u odbrani, koju smo u prvom poluvremenu odigrali baš na visokom nivou. Isto tako i napad. Koštala su nas ta isključenja, čak i u napadu gdje smo izgubili nekoliko lopti protiv njihove 5-1 odbrane sa Duvnjakom naprijed. Odlučili smo se za tu klackalicu, nije to bilo kako je trebalo, to nas je koštalo boljeg stanja na semaforu – naglasio je selektor „lavova”.

Roganović je bio zadovoljan kako se njegov tim ponašao.

– Upravo je ovo večeras bilo kako bi mi trebalo da izgledamo, tačnije kako izgledamo na svakoj utakmici. Mislim da se prezentujemo na pravi način i da ovi momci, iako imaju respekt prema protivniku, pokazuju da možemo da igramo čak i sa najboljima.  

Crna Gora u subotu od 18.15 časova igra sa Srbijom, što će biti najbolja šansa za prvu pobjedu na evropskim prvenstvima.

– Ne bih volio da nas zavara rezultat iz 1. poluvremena večeras. Mislim da ćemo protiv Srbije morati dobro da se namučimo i da će to biti jako teška borba svih 60 minuta – zaključio je Roganović.

Source link

Preporučeno za vas