Oboreni svi mogući rekordi po čitanosti

Portal Vijesti u 2019. oborio sve rekorde po čitanosti


Vijesti.me je, prema podacima Google Analytics, u 2019. godini posjetilo preko 9.3 miliona jedinstvenih korisnika, koji su ostvarili preko 128 miliona posjeta i otvorili skoro milijardu strana
Edit

Portal Vijesti je u 2019. oborio sve moguće rekorde po čitanosti! 

Vijesti.me je, prema podacima Google Analytics, u 2019. godini posjetilo preko 9.3 miliona jedinstvenih korisnika, koji su ostvarili preko 128 miliona posjeta i otvorili skoro milijardu strana! Ti podaci dodatno dobijaju na značaju kada se uzme u obzir činjenica da su Vijesti, naročito u prvoj polovini godine, bili redovno izloženi hakerskim napadima zbog kojih je često sajt bio otežano dostupan, a nekada i potpuno oboren.

portal
Više od 128 miliona posjeta

U decembru 2019. su oboreni svi rekordi kada su u pitanju mjesečne posjete pa je portal za svega mjesec dana posjetilo skoro dva miliona jedinstvenih korisnika koji su ostvarili nešto manje od 15 miliona posjeta i otvorili preko 106 miliona strana. Da bi stvari stavili u perspektivu, gemiusovi podaci pokazuju da je u tom periodu, u skoro šest puta većoj Hrvatskoj,  samo jedan informativni  portal imao više pregledanih strana, a u 10 puta većoj Srbiji svega dva portala.

Rekordi su ostvareni i na našoj video platformi gdje je video sadržaj pregledan skoro 24 miliona puta za 12 mjeseci.

portal
Rekordi ostvareni i na video platformi

Podaci sajta similarweb.com pokazuju da je narednih pet najbolje rangiranih informativnih portala u Crnoj Gori u decembru zbirno imalo manje posjeta od portala Vijesti.

Vijesti su popularne i na društvenim mrežama gdje Facebook stranicu prati preko 135 hiljada ljudi, imamo preko 50 hiljada pratilaca na Twitteru i preko 22 hiljade fanova na Instagramu.

Kao najposjećeniji i najkredibilniji medij u Crnoj Gori, Vijesti ove podatke doživljavaju kao dodatnu obavezu da budu još brže, preciznije i tačnije u svom izvještavanju kako bismo opravdali veliko povjerenje čitalaca. Hvala vam!

Source link

Preporučeno za vas