Zaplijenjena marihuana

Podgorica: Policija zaplijenila 374 kilograma marihuane, uhapšen Nikšićanin


“Kontrolom vozila policijski službenici su pronašli 12 putnih torbi u kojima se nalazilo oko 374 kilograma biljne materije tamnozelne boje za koju se sumnja da je marihuana”
Edit

Policija je danas u podgoričkom naselju Zagorič zaplijenila 374 kilograma marihuane i uhapsila S.M. (24) iz Nikšića zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Uprava policije
Pronađena droga(Foto: Uprava policije)

“Policija je danas realizovala aktivnost usmjernu na otkrivanje i sprječavanje prodaje opojnih droga koja je rezultirala zaplijenom oko 374 kilograma marihuane i lišenjem slobode osumnjičenog lica. Danas je u Podgorici u naselju Zagorič podgorička policija, na osnovu informacija dobijenih od nikšićke policije, zaustavila kombi vozilo kojim je upravljao S.M. (24) iz Nikšića. Kontrolom vozila policijski službenici su pronašli 12 putnih torbi u kojima se nalazilo oko 374 kilograma biljne materije tamnozelne boje za koju se sumnja da je marihuana. Policija je lišila slobode S.M. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, kazali su iz Uprave policije (UP).

Pronađena marihuana
Pronađena marihuana(Foto: Uprava policije)

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.  

“U realizaciji ove aktivnosti učestvovali su službenici Sektora kriminalističke policije, Centra bezbjednosti Podgorica, Centra bezbjednosti Nikšić, Centra bezbjednosti Bar i Centra bezbjednosti Budva”, kazali su iz UP.

Source link

Preporučeno za vas