Kovačević

Oglasio se Darko Kovačević: Nikad nisam imao neprijatelje


“Uvijek sam bio sportista, porodičan sam čovjek, i upravo sport i porodica su jedine dvije stvari koje čine moj život”, naveo je Kovačević u objavi na Instagramu
Edit

Bivši fudbaler i funkcioner Fudbalskog saveza Srbije, Darko Kovačević, oglasio se poslije oružanog napada koji je izvršen na njega u Atini.

Grčki mediji su ranije prenijeli da je Kovačević “čudom preživio pokušaj ubistva”.

“Prije svega, želim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijačima… svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom jučerašnjeg događaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni.

Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvijek sam bio sportista, porodičan sam čovjek, i upravo sport i porodica su jedine dvije stvari koje čine moj život.

View this post on Instagram

Pre svega, zelim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijacima…svim ljudima koji su mi uputili podrsku povodom jucerasnjeg dogadjaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna licnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodican sam covek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje cine moj zivot. Ono sto u ovom trenutku mogu da kazem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da ce istinu i pravdu pronaci. Hvala Bogu, dobro sam. I jos jednom hvala svima koji brinete. First of all, I would like to thank all my friends, fans and all people that cared for me and sent their love during yesterday’s awful experience, that shocked me and my family. I am not a conflict related person, I don’t have enemies and I never had them, those kind of things don’t interest me. I was always an athlete, family person and those two exact things are the only things that made my life. The only thing that I can say right now is that I believe in justice, and I leave it in the hands of the police to do their job and I have the confidence in them that they will find the truth and the motive of this horrible event. Thanks God I am fine. Once again, I want to thank everyone for your concern and nice messages during the past days.

A post shared by Darko Kovacevic (@darkokovacevicofficial) on

Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da vjerujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam povjerenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete”, napisao je Kovačević na Instagramu.

Source link

Preporučeno za vas