Mirna Nikčević

Nikčević da plati 600 eura zbog objava na Facebook-u


“Ako je neko voljan da drugome išćera 600 eura iz džepa nakon što je efektno odradio sve da taj drugi ostane bez primanja, dovoljno je da kaže da se osjeća ugroženim zbog poruka u inboxu….”, napisala je danas Nikčević
Edit

Suspendovana službenica Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore Mirna Nikčević moraće da plati novčanu kaznu od 600 eura zbog objava na Facebook-u. To je, kako je Nikčević objavila na svom profilu, naložila sutkinja Suda za prekršaje. 

Protiv Nikčević je pokrenut prekršajni postupak nakon što je na ličnom profilu na Facebooku vrijeđala vjernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

“Ako je neko voljan da drugome išćera 600 eura iz džepa nakon što je efektno odradio sve da taj drugi ostane bez primanja, dovoljno je da kaže da se osjeća ugroženim zbog poruka u inboxu. Takođe, meta treba da mu/joj bude osoba za koju zna da nikad nikome ne bi naudila, i koja nije prekršajno kažnjavana, pa da bi sudija uzela u obzir olakšavajuće okolnosti, poput lošeg imovinskog stanja, samohrani roditelj i sl… E da, izvinite, takav neko ne postoji među mojim prijateljima, barem ne više. I nije HRAM nego “SRAM”, sudijo!”, napisala je Nikčević danas na Facebook-u.

Source link

Preporučeno za vas