Marjanović: Odbornici PSG dezinformišu javnost

Marjanović: Odbornici PSG dezinformišu javnost


"Podsećam demagoge da je započeta sadnja 300 novih stabala na Kalemegdanu i parku Ušće, kao i da će samo tokom ove godine u Beogradu biti zasađeno 4.500 novih sadnica drveća. Demagozima iz opozicije smeta što Srpska napredna stranka ispunjava predizborna obećanja i da grad konačno silazi na svoje reke", naveo je Marjanović u saopštenju.

Na tvrdnju odbornika PSG, da se radi o "nezapamćenom arhitektonsko-urbanističkom nasilju u gradu Beogradu", kao i o "uništavanju najznačajnijih kulturnih spomenika i zaštitnih znakova našeg grada", on ukazuje da je do sada uklonjena pruga koja je odvajala grad od reke, obnavljaju se fasade, završava se pasarela od Kalemegdana do Beton hale, rekonstruiše se Karađorđeva ulica i započinje izgradnja gondole koju smo obećali građanima na poslednjim gradskim izborima.

"Zahvaljujući politici Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke konačno je započeto uređenje beogradskog priobalja i spuštanje grada na reke po uzoru na evropske metropole o čemu su sve vlasti pre nas decenijama samo govorile i nisu bile u stanju da urade", istakao je Marjanović.

Od Pokreta slobodnih građana čija se odbornička grupa u Skupštini grada Beograda raspala i praktično ugasila, ne možemo očekivati ništa drugo sem besmislenih pokušaja dezinformisanja javnosti koji obiluju elementarnim neznanjem, zaključuje se u saopštenju.Izvor

Preporučeno za vas