Jirgen Klop

Klop o Minaminu: Pričaćemo kad sve bude gotovo


“Riječ je o vrlo dobrom igraču, to je sve što mogu da vam poručim”
Edit

Sjajni dani za navijače Liverpula – nakon jučerašnje informacije da će igrač Salcburga Takumi Minamino od januara biti igrač “redsa”, danas je odjeknula vijest da je Jirgen Klop produžio ugovor do 2024. godine.

O novom ugovoru Njemac je pričao na današnjoj konferenciji.

“Nude mi ugovor već neko vrijeme. Razgovarali smo o tome i sve je imalo smisla. Da smo čekali do ljeta, verovatno bi se i igrači pitali kakva je situacija. Drago mi je da se sve ovako završilo. Produžili smo saradnju na narednje četiri i po godine, što zvuči kao vječnost. To znači da bih u klubu mogao da budem devet godina. Drago mi je što neko vreme niko neće o tome da priča”, rekao je Klop.

Nakon toga govorio je o Minaminu.

“Nemam šta da kažem sada. Pričaćemo kad sve bude gotovo. Riječ je o vrlo dobrom igraču, to je sve što mogu da vam poručim” rekao je Klop.

Liverpul u narednom, 17. kolu Premijer lige sjutra u 13:30 dočekuje Votford. Biće to još jedna prilika da “redsi” nastave sjajan niz.

“Ne zanima me statistika. Čeka nas mnogo utakmica. Nemamo pojma šta može da se desi u maju. Čeka nas duel sa Votfordom i to je dovoljno. Oni imaju novog menadžera, tako da možemo sve analize da bacimo u kantu”, rekao je Njemac.

Klop ima problema sa defanzivcima. Lovren je povrijeđen, a neko vrijeme van terena je i Matip.

“Nije ovo prvi put da je situacija takva. Prošle godine je Fabinjo igrao centarhalfa. Ali sada ni on nije spreman. U ovom momentu imamo dvojicu, moramo da brinemo o njima, da ih zavijemo u vatu i pustimo da rade šta žele”, zaključio je Klop.

Source link

Preporučeno za vas