Imamo poseban motiv protiv Jezera

Imamo poseban motiv protiv Jezera


Viktor Đukanović, Foto: FK Budućnost

Viktor Đukanović, Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti rano su ostali bez jednog od dva trofeja, eliminisani su iz Kupa Crne Gore, porazom od Dečića nakon penal serije.

Žrijeb je spojio finaliste u dva prethonoda izdanja, sreća je sada bila na strani tima koga je Budućnost oba puta savladala u borbi za pehar…

Eliminacija u 1. kolu nije nešto na šta je Budućnost navikla, a da li je ostavila trag moglo bi da se vidi u nedjelju, kada “plavi” u Beranama (16) igraju sa Jezerom, najprijatnijim iznenađenjem sezone, sa kojim dijele prvo mjesto na tabeli nakon sedam kola (13 bodova).

„Teško nam je „pao“ poraz od Dečića i eliminacija iz Kupa, ali to je sastavni dio kako fudbala, tako i sporta. Okrenuli smo se šampionatu i našem osnovnom cilju – osvajanju titule. Želimo da reakciju nakon Kupa pokažemo već u Beranama“, kazao je Viktor Đukanović za sajt Budućnosti.

„Jezero je kvalitetan protivnik što rezultati u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazuju. Pred nama je još jedna teška utakmica u nizu, ali naš cilj je jasan i ne mijenja se iz vikenda u vikend – to su nova tri boda“.

Jezero je dužnik iz minule sezone – tri puta je ekipa iz Plava pobijedila najtrofejniji crnogorski klub.

„Protivnik je u sezonu ušao dobro, ima svoje adute i pun je samopouzdanja, a dodatni oprez moramo da imamo zbog činjenice da smo prošle sezone izgubili tri utakmice od Jezera. To je dodatni motiv za sve nas. Zbog svega toga, moramo da budemo maksimalno fokusirani da bismo došli do našeg cilja“, poručio je Đukanović.

Vijesti

Source link

Preporučeno za vas