Ilustracija

Foto konkurs „Evo zašto“ – Vijesti.me


Pošaljite fotografije iz svog okruženja koje pokazuju stvarnu problematiku upotrebe plastičnih kesa i njihovo nepravilno odlaganje
Edit

U okviru projekta poklanjanja ekoloških cegera uz novinu Vijesti u četvrtak 14. novembra, koji su pokrenule Vijesti i Domaća trgovina, pod sloganom „Reci kesi ne, ceger je za sve“ organizuje se foto konkurs pod sloganom „Evo zašto“.  

Svjedoci smo da plastične kese i njihovo nepravilno odlaganje zagađuju prirodu i naselja u kojima živimo. Promjenom svakodnevnih navika možemo doprinijeti boljoj i zdravijoj životnoj sredini. Ideja konkursa je da se što veći broj ljudi animira i pošalje fotografije iz svog okruženja koje pokazuju stvarnu problematiku upotrebe plastičnih kesa i njihovo nepravilno odlaganje.   

Šta je potrebno da uradite da biste učestvovali na foto konkursu „EVO ZAŠTO“?

 • Fotografišite mjesta  iz svog okruženja gdje su plastične kese nepravilno odložene.  Fotografije mogu biti iz grada/predjela na teritoriji Crne Gore.  
   
 • Pošaljite fotografiju pod nazivom Evo zašto sa nazivom grada/mjesta koje je fotografisano, a u mejlu ostavite ime i prezime, broj telefona i mjesto prebivališta.  
   
 • Fotografije pošaljite mail: [email protected], u periodu od 8.11. do 13.11.2019.  
   
 • Jedan autor fotografije može da učestvuje u foto konkursu sa jednom poslatom fotografijom.  
   
 • Autori četiri fotografije ocijenjeni od strane žirija Domaće Trgovine dobijaju nagrade
   
 • Nagrade: Poklon vaučeri za prvoplasiranog i drugoplasiranog u vrijednosti 50 eura i 40 eura, dok  će dobitnici trećeg i četvrtog mjesta dobiti poklon Aroma cegere sa Aroma proizvodima u vrijednosti od po 20 eura;  
   
 • Završetak konkursa je 14.11.2019, a samo dobitnici će biti obaviješteni i putem mejla o svojoj nagradi;
   
 • Spisak dobitnika će biti objavljen u jutarnjem programu „Boje jutra“ i na portalu Vijesti 15.11.2019.  
   

Po završetku foto konkursa, uz zahvalnost učesnicima, kompanija Domaća Trgovina će lokacije sa četiri odabrane fotografije, zajedno sa nadležnim institucijama urediti i očistiti.  

„Evo zašto“ je poruka koju treba da prenosimo jedni na druge kako bismo motivisali i ostale da plastične kese u što većoj mjeri izbacimo iz upotrebe. Zamjenom plastičnih kesa za cegere, zajedno možemo da damo doprinos za očuvanje životne sredine.  

U četvrtak, 14. novembra, poklon Aroma eko cegera za sve čitaoce Vijesti.

Source link

Preporučeno za vas