DPS

DPS Žabljak: Manji broj vjernika brane crkve koje niko ne napada


“Koristimo priliku da zahvalimo svim građanima Žabljaka koji su prepoznali šta su krajnji ciljevi ovih političkih avanturista. Najobičnija je izmišljotina da neko želi da ugrozi, ili otima crkve od vjernika, a pozivi da ih treba od nekoga štititi nijesu ništa drugo nego anticrnogorska, antidržavna ujdurma osvjedočenih protivnika Crne Gore”
Edit

Svjedoci ste ovih dana okupljanja manjeg broja vjernika koje predvode aktivsti Demokrata i DF, navodi se u saopštenju DPS Žabljak.

“To su oni  isti, svima nama dobro poznati koji se uvijek odazovu jednako na pozive i Bečića i Mandića, mada ova dvojica ne mogu jedan drugog očima viđeti. Sad ih umjesto njih zovu popovi telefonima da im se pridruže kako bi sačuvali crkvu. Samo ne znamo od koga? Blokiraju puteve, i pokušavaju da iritiraju građane, koji im se ne razumaju, jer znaju da su im vjerska osjećanja jednako postojana kao politička ubjeđenja, jer sa istim žarom podržavaju i Bečića i Mandića”, kazali su u DPS-u.

Oni su izrazili žaljenje što je “veliki broj istinskih vjernika onemogućen da u miru kako zahtijevaju ovi blagi dani obave u crkvi svoje molitve”. 

“Koristimo priliku da zahvalimo svim građanima Žabljaka koji su prepoznali šta su krajnji ciljevi ovih političkih avanturista. Najobičnija je izmišljotina da neko želi da ugrozi, ili otima crkve od vjernika, a pozivi da ih treba od nekoga štititi nijesu ništa drugo nego anticrnogorska, antidržavna  ujdurma osvjedočenih protivnika Crne Gore, ovoga puta zaogrnuta u vjersko ruho.Nijesu nas mogli prevariti ni u mnogo težim vremenima, pa neće ni sada”, kazali su iz
DPS Žabljak.

Source link

Preporučeno za vas