Đukanović

Đukanović: Nemojte nam se zalijetati, najljubaznije vas molimo


“Ko god nam sada prijeti svojom spremnošću da će da se spali, da se žrtvuje, da nema boljeg momenta da se postane svetac nego sada da se napravi neko samoubistvo, dobiće jasan odgovor da nas je mnogo više na ovoj strani, koji smo sve u životu do sada dali da ispravimo jednu istorijsku nepravdu i da obnovimo crnogorsku državu”, kazao je Đukanović
Edit

Vara se svako pojedinačno ili bilo koja institucija da može pobijediti državu Crnu Goru, poručio je predsjednik Milo Đukanović.

On je kazao da nerado odgovara logikom snage i logikom sile, ali da misli da o svim pitanjima, pa i onim važnim oko kojih se drastično razlikujemo moguće tolerantno razgovarati.

“Ali, kada vas dovedu u situaciju da morate odgovoriti na njihove argumente onda želim da kažem da se vara svako pojedinačno ili bilo koja institucija da može pobijediti bilo koju državu, ukljućujući i državu Crnu Goru”, poručio je Đukanović.

On je rekao da je bilo mnogo takvih pokušaja navodeći da su najsvježija takva sjećanja iz 2015. i 2016. godine.

“Ko god nam sada prijeti svojom spremnošću da će da se spali, da se žrtvuje, da nema boljeg momenta da se postane svetac nego sada da se napravi neko samoubistvo, dobiće jasan odgovor da nas je mnogo više na ovoj strani, koji smo sve u životu do sada dali da ispravimo jednu istorijsku nepravdu i da obnovimo crnogorsku državu”, kazao je Đukanović.

On je poručio da su na to svoje ostvarenje vrlo ponosni, i spremni da svim mogućim sredstvima brane taj državni krov nad glavom.

“Moralo bi biti jasno ne samo iz našeg iskustva, nego iz univerzalnog da će uvijek naći manje pristalica, pa i manje motiva za rušenje nego za odbranu nečeg što je mukotrpno i pravedno stečeno i obnovljeno, prema tome nemojte nam se zalijetati, najljubaznije vas molimo”, kazao je Đukanović u emsiji “Živa istina”.

Source link

Preporučeno za vas