Ilustracija

Demokrate: Tehnička vlada jedno od rješenja, a ne jedino


Demokratska Crna Gora saopštila je da crnogorska javnost ovih dana svjedoči “kako dvojica Đukanovića, Milutin i Milo, u kontinuitetu obmanjuju javnost”
Edit

Tehnička vlada je jedno od stotinu rješenja, a ne jedino, poručili su iz Demokratske Crne Gore, navodeći da su ostala rješenja jednako važna.

Oni su reagovali na današnje saopštenje poslanika DF-a Milutina Đukanovića, koji je rekao da će DF podržati produženje roka za izborne reforme, pod uslovom da se prethodno donese odluka o formiranju prelazne vlade

Demokratska Crna Gora saopštila je da crnogorska javnost ovih dana svjedoči “kako dvojica Đukanovića, Milutin i Milo, u kontinuitetu obmanjuju javnost.”

“Prvo su se ova dva Đukanovića dogovorila da zajedničkim snagama proguraju Gvozdenovićev plan bez tehničke vlade, a sada, kada je taj plan odbačen i prihvaćen Briselski, koji podrazumijeva i tehničku vladu, i kada smo predali više od 100 rješenja među kojima je i tehnička vlada, u ova dva tabora nastala je opšta panika”, saopštile su Demokrate.

Dodaju da DF i DPS hoće tehničku vladu, “ali bez rješenja o eliminisanju providnih glasačkih listića, eliminisanju fantom birača, eliminisanju geometrijskih figura i flomastera, eliminisanju b. b. adresa na kojima se krije oko 50.000 fantom birača, identifikacijom otiska prsta i još stotinjak drugih rješenja koja drže DPS u defanzivan položaj.”

“Tog filma, gospodo Đukanovići, nećete gledati. Tehnička vlada je jedno od 100 rješenja, a ne samo jedno i jedino rješenje. Sva druga rješenja su važna koliko i tehnička vlada. Zato se, za razliku od vas borimo i za tehnicku Vladu u koji ćete vi sa Đukanovićem, a ne mi, ali i za sva druga rješenja kako nas DPS ne bi pobjedjivao onako kako je vas punih 30 godina. Nego, gospodo iz DF-a, prestanite sa napadima na opoziciju, zasučite rukave, dostavite predloge ili, u suprotnom, potpišite da ćete bojkotovati izbore ako ne bude tehničke vlade i ako se ne usvoje rješenja za poštene izbore”, zaključeno je.

Source link

Preporučeno za vas