Davidović sa Čađenovićem i Kovačevićem

Daka Davidović stigao u Podgoricu: Prisustvovaće saboru u Nikšiću


Na aerodromu u Golubovcima sačekali su ga vozač lidera Nove, Andrije Mandića, Mihailo Čađenović i portparol Nove Marko Kovačević
Edit

Biznismen Miodrag Daka Davidović koji je nedavno ranjen u Beogradu sletio je oko 15:20 na podgorički aerodrom.

Na aerodromu u Golubovcima sačekali su ga vozač lidera Nove, Andrije Mandića, Mihailo Čađenović i portparol Nove Marko Kovačević.

“Miodrag Daka Davidović došao je posle više godina u Crnu Goru, da prisustvuje velikom Crkveno – narodnom saboru koji se održava sjutra u Nikšiću. Na aerodromu mu je dobrodošlicu poželjela delegacija DF-a koju su činili portparol Nove srpske demokratije Marko Kovačević i Mihailo Čađenović koji je ležao nevin osam mjeseci u spuškom zatvoru zbog progona koji nad DF-om vrši Milivoje Katnić po nalogu Mila Đukanovića”, piše na Facebook stranici Demokratskog fronta.

Davidović je ranjen 10. decembra u Beogradu u hotelu “Kraun plaza”. On je tada pogođen u ruku.

U momentu pucnjave on je bio u društvu episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija. 

Nakon pucnjave beogradska policija je u Novom Beogradu pronašla zapaljen automobil i u njemu snajpersku pušku.

Davidović je dugogodišnj vlasnik “Neksana”, vodio je više godina nikšićku Željezaru i Rudnike bokista, a posljednjih nekoliko godina živi u Beogradu. 

Poznat je i po političkim aktivnostima, u izbornoj kampanji 2016. je podržavao Demokratski front, a ranije ove godine je otkrio da je jedan od organizatora pokreta “Da svako ima” u kom je više opozicionih subjekata.

Source link

Preporučeno za vas