Bitka za što bolju poziciju pred plej-of: Skot Bamfort i Hasan Martin na prvoj utakmici sa Crvenom zvezdom

Bamfort: Svaka utakmica do kraja sezone je važna, ova još više zbog rivaliteta


Zvezda će u večerašnji derbi ući znatno jača nego što je bila u 2. kolu, kada je Budućnost u gotovo praznom „Pioniru” slavila 89:81
Edit

Jedan od aduta Budućnosti u velikom derbiju protiv Crvene zvezde (18 sati) mogao bi da bude Skot Bamfort, koji uz Danila Nikolića i Suada Šehovića ima preko 40 odsto šuta za tri.

– Zvezda igra veoma dobro, a mi smo izgubili nekoliko utakmica zaredom. Nadam se da ćemo, uz podršku publike, odigrati dobru utakmicu i pobijediti – istakao je američki bek.

Bamfort obećava da ga važnost utakmice neće sputati.

– Ne osjećam pritisak, samo se trudim da igram košarku i prikažem što bolje izdanje. Osjećam da smo se dobro pripremili, trenirali smo dobro i možemo samo da izađemo i damo sve što možemo.

Zvezda će u večerašnji derbi ući znatno jača nego što je bila u 2. kolu, kada je Budućnost u gotovo praznom „Pioniru” slavila 89:81.

– Doveli su nove, dobre igrače, ali je teško kad stignu novi momci usred sezone. Siguran sam da će saigrači pokušati da im pomognu, ali brinemo samo o nama i onome što radimo. Cilj nam je da igramo odličnu košarku. Svaka utakmica do kraja sezone je veoma važna, a na ovoj je i veliki rivalitet i izgleda bitnija, ali je svaka izuzetno značajna – poručio je Bamfort.

Source link

Preporučeno za vas